Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Graag nodigen we u van harte uit voor onze bijeenkomst op Vrijdag 5 november 2021 in Sofitel Legend The Grand Amsterdam om 14:00 uur in de Raadzaal. Onze laatste bijeenkomst was wegens corona in 2019, dus voorzien we jullie graag van informatie aangaande de recente ontwikkelingen binnen de horeca en wat wij als vereniging voor u kunnen betekenen.

We praten je graag bij over actuele zaken en hebben daarvoor enkele gasten uitgenodigd. Je aanwezigheid is belangrijk om ook het belang van ons als groep te tonen aan onze partners, zoals de gemeente. Samen staan we sterk. Mocht je niet kunnen komen, stuur dan een afgevaardigde.

 

De agenda ziet er als volgt uit:

13:30 uur – 14:00 uur: Inloop

• 14.00 uur: Opening bijeenkomst en actuele zaken van de NVKO door Ramez Ramzy

14.10 uur: Willem Koster, voorzitter van ‘Vereniging Amsterdam City’ (VAC) over o.a. de samenwerking met de NVKO en recente ontwikkelingen in het centrum.

14.20 uur: Introductie Dehlia Timman, nieuwe stadsdeelvoorzitter van stadsdeel Centrum van de gemeente Amsterdam en Cora Doppenberg, programmamanager realisatie bij gemeente Amsterdam o.a. over de uitdagingen en aanpak binnenstad en hoe zij de samenwerking met de NVKO zien + 10 minuten rondvraag vanuit publiek.

14:50 uur: Advocaten Meena Kashyap (De Koning & Vergouwen Advocaten) & Raoul Meester (Meester Advocaten) over recentelijke procedure inzake intrekking van exploitatievergunningen horecaondernemers Amsterdam Centrum en definitieve uitspraak Raad van State + 10 minuten rondvraag vanuit publiek.

15:15 uur: Advocaat van de NVKO Mounir Aziz (MSA Advocatuur) over actuele ontwikkelingen in het huurrecht tijdens de coronaperiode en ook over de positie van een huurder bij een huurovereenkomst voor onbepaalde tijd (ook in het geval van een indeplaatsstelling).

15:30 uur: Vertegenwoordiger ‘Greendish’ met Hoe word je een restaurant van morgen? Vervolgd door Elena Wonder van ‘Reinvent Tourism’ over het belang van het betrekken van de Koptische ondernemers om creatieve doelen te bereiken m.b.t. verbeteren van de leefbaarheid van de stad.

15:40 uur: Art Nijhuis en Joost Beijers van ‘Novel Property’ over begeleiding van het financieringstraject bij de aankoop van zowel commerciële als residentiele vastgoed objecten als belegging.

15:50 uur: Eveline Doornhegge (regiomanager) en Pim Evers (voorzitter), Koninklijke Horeca Nederland – Amsterdam over samenwerking met NVKO en actuele zaken over herstel, coronamaatregelen en verlenging steunpakketten.

16.00: Afsluiting bijeenkomst door bestuursleden NVKO en start vrijdagmiddag borrel om onderling te netwerken met een open bar en hapjes. We kijken er naar uit om je bij te kunnen praten en hopen je weer te ontmoeten!

 

Met gastvrije groet,

Namens het bestuur van de Nederlandse Vereniging van Koptische Ondernemers

Ramez Ramzy
Roberto Barsoum