Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Aan alle leden van onze Koptische (ondernemers)gemeenschap,

Het bestuur van de NVKO betrekt alle belanghebbenden graag bij de ontwikkelingen binnen de vereniging.

Wij nodigen u daarom uit om de bijeenkomst bij te wonen en uw stem mee te laten tellen waar het gaat over de toekomst van de vereniging en daarmee van ons allen als succesvolle ondernemers in Amsterdam Centrum. Tijdens de bijeenkomst zal de secretaris van de NVKO, dhr. Ramez Ramzy, een korte presentatie geven waarin de doelen die tot op heden door de vereniging zijn behaald besproken worden. Ook zullen er mogelijkheden voor de (nabije)toekomst van onze vereniging en zullen de ledenvoordelen op bijvoorbeeld het gebied van inkoopprijzen die wij hebben kunnen onderhandelen voor essentiele producten als bijvoorbeeld vlees, bier en dranken voorgesteld worden.

Na de presentatie zullen de korte- en langetermijn doelen van onze vereniging in samenspraak met de aanwezige leden en het bestuur worden vastgesteld. Ook zal samen met jullie de strategie worden bepaald die door het bestuur gevolgd zal worden om alle doelen te behalen. Leden zullen tijdens de bijeenkomst ook de kans krijgen om zich, indien gewenst, beschikbaar te stellen voor verschillende functies binnen de vereniging. Het is erg belangrijk dat iedereen uit onze Koptische ondernemersgemeenschap aanwezig is bij de bijeenkomst, ook als je geen lid bent van de NVKO.

Na afloop van de bijeenkomst is er de mogelijkheid voor iedereen die dit wenst om zich als lid in te schrijven bij de vereniging en te profiteren van alle voordelen die de NVKO aan haar leden te bieden heeft.

Er zal een lunch buffet aanwezig zijn en een borrel gehouden worden zodat er ook tijd is om onderling met elkaar te netwerken. Het bestuur van de NVKO zal tijdens de bijeenkomst beschikbaar zijn om alle vragen van de aanwezigen te beantwoorden. Er zijn veel ontwikkelingen in het centrum van Amsterdam welke nu en in de toekomst grote effecten zullen hebben op de horeca branche en daarmee ook zeker op al onze ondernemingen. Wij hopen en vertrouwen erop dat iedereen die deel uitmaakt van onze gemeenschap bij deze uiterst belangrijke bijeenkomst aanwezig zal zijn om zo onze toekomst veilig te stellen.

 Samen staan wij sterk!

Namens het bestuur van de NVKO,

Graag tot Maandag 23 December 2019 om 16:00 uur!

06 – 506 72 310 | info@nvko.nl